Renovera fritidshus

Renovera fritidshus

Du renoverar eftersom du vill att ditt fritidshus ska se vackrare ut och kännas mer bekvämt. Tänk på din fritidshus renoveringsplan som en affärsplan eller som ditt speciella projekt du börjar från början.

Om du har en arkitekt som planera åt dig behöver du inte läsa denna artikel för de kommer gå igenom alla dessa delar med dig, men om du vill spara pengar är det första steget att planera ditt projektet. I denna artikel delar vi några idéer om hur du renoverar ditt fritidshus för en billigare penning.

Nyckeln till att renovera ditt hus på budget men ändå vackert är att i första hand planera hela processen effektivt. Följande avsnitt kommer att visa hur du kan dela upp hela din renoveringsplan i delplaner, enligt det utrymme du har och renovera ditt hem effektivt. Om du vill hitta de bästa 10 sätten att renovera ditt hus vackert men ekonomiskt, läs sedan nedan:


Renovera fritidshusSöndra och erövra

Som tidigare nämnts är effektiv planering nyckeln till effektiv renovering. Om du renoverar dig själv måste du fokusera på både den större bilden och de mindre delarna. Du kanske har hört frasen ”helhet är större än summan av dess delar”, du kan tillämpa samma strategi för ditt fritidshus renoveringsprojekt och utforma en renoveringsplan för varje område i ditt fritidshus. Om du anlitar en arkitekt för renovering, kommer hen att bedöma dina kravoch sedan renovera i enlighet med detta. I det här fallet sedan du är ansvarig kommer du att brainstorma dina krav, skriva ditt slutmål för varje utrymme i fritidshuset och bestämma det övergripande målet och fortsätt sedan vidare till:


Budget för fritidshusBudgetering

Eftersom du vill renovera ditt fritidshus ekonomiskt är det viktigt att du bestämmer de totala utgifterna / gränsen för utgifterna. Det är viktigt att komma ihåg att du inte kan överskatta din budget, hålla budgeten undervärderad och fortsätta att undersöka saker du behöver.


Planera renovering av fritidshusUtvärdera

Du kommer bli förvånad över antalet alternativ du har en gång du börjar din utvärdera dina alternativ. Den vackra lampan som du tyckte om i en high end-butik kan köpas till ett lägre pris från andra håll. Så när renovera ditt fritidshus på budget kom ihåg att om du forskning för att hitta möbler som du vill, måla du vill eller dekorationer du vill i ditt fritidshus, är det troligt att de flesta av de leveranser till ett billigt pris. Dra nytta av online shopping, budgetbutiker och begagnade möbelaffärer och se hur långt du ska gå. För stegvisa instruktioner om hur du kan dekorera ditt fritidshus vackert men ekonomiskt, vänligen läs nedan:


Dörr till fritidshusDörrar det första intrycket

Första intrycket av ditt fritidshus är din dörr. Om du inte kan byta dörren helt och om din befintliga dörr är i gott skick bör du renovera din dörr istället. Dörrarna kan också påverka belysning av rummet, och du kan dra nytta av denna stora teknik interiör utformade Amy Lau använder ”När man arbetar med ett mörkt rum, oavsett färg används på väggarna, jag måla taket, trimma och dörrar samma färg men 50 procent lättare. För mycket av en nyans kan övermanna ett mellanslag.”Så när renovera på en budget om du ommålning din dörr försöker använda olika nyanser beroende på koncentrationen av ljuset i ditt fritidshus för att optimera belysning av ditt fritidshus som du vill .


Renovera fritidshus målaVäggfärg påverkar belysning

Som tidigare nämnde målningen påverkar belysning och när du renoverar ditt fritidshus kan du välja en ny färg. I det fallet om du redan är på en budgetinköp kan det hända att olika färgade pallar kan vara kontraintuitiva. Om du är på en snäv budget väljer du en svartvitt palett, det ger ditt fritidshus ett modernt sofistikerat utseende och du får garanti för att du aldrig kan gå fel med vit eller svart.


Renovera väggar fritidshusSmå rum behöver inte se små ut

Om du renoverar för att göra ett litet fritidshus ser större ut än ett billigt och vackert sätt att uppnå det målet är att använda speglar. Det är en billig teknik men den används av en av de mest kända arkitekterna av sin tid, Sir John Soane, som använde speglar i hans Londons husrums frukostrum.


Köksrenovering i fritidshusKök och Förvaring

Om du dekorerar / renoverar ditt fritidshus så försöker du förmodligen att de-rotera och maximera din lagring också. Att utnyttja ditt kök till sin maximala kapacitet kan hjälpa dig att minimera dina lagringsproblem. För att göra detta på en låg budget kan du antingen köksskåp eller förvaringar från återvunnet material i ditt fritidshus, eller dra nytta av sparsamhetsaffärer i ditt område.

Ingen vet ditt köksutrymme bättre än du gör och din lagringsbehov bygger förvaringsdiskar hjälper inte bara dig spara pengar och återanvända gamla material i ditt fritidshus , men det kommer också att se till att du bygger precis vad du behöver. Om du redan har skåp som är tillräckligt för förvaring behöver du inte byta ut dem, du kan bara måla om den för att få ditt kök att se ut som nytt.


Ljussättning fritidshus

Ljuset kommer genom fönsterna

Enligt oss är hälften av upplevelsen att leva inomhus ser utomhus, så när du bygger om ditt fritidshus installerar du stora fönster. Men du kanske inte har budgeten att byta fönster i det här fallet leka med färg och måla dina fönster en nyans lättare än resten av rummet för att maximera ljuset som kommer genom fönstren.


Badrumsrenovering i fritidshusBadrumsrenovering

Du skulle bli förvånad över hur många billiga men ändå kvalitetsprodukter du kan köpa för att renovera ditt badrum. Titta på hur andra har gjort och plocka idéer från olika håll.


Golvrenovering i fritidshusGolvrenovering

Om du är på budget kan renovering av golvet verka dyrt och om du inte hittar en golvinstallation under din budget borde du investera i att renovera allt annat enligt din golvdesign.

Nyckeln till att renovera eller renovera ditt fritidshus vackert men ändå billigt är att utforma ett mål för dig själv och måla en hel bild av vad du vill och sedan steg för steg renovera varje del av ditt fritidshus som nämnts ovan.